Η "Χώρα των Λωτοφάγων" προσφέρει μια εναλλακτική λύση στο πρόβλημα ανεύρεσης χώρου, όπου μπορούν τα σχολεία να πραγματοποιήσουν την ημερήσια εκδρομή τους.

Η κατασκήνωση μας βρίσκεται στην πάνω Xερσόνησο και εκτείνετε σε μια έκταση 150 στρεμμάτων περιφραγμένη και φτιαγμένη μόνο για να φιλοξενεί παιδιά πληρώντας τα πιο αυστηρά στάνταρ ασφαλείας ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για την υγεία των παιδιών. Ο χώρος είναι καταπράσινος με πυκνή βλάστηση και γκαζόν.

Κατά την παραμονή του σχολείου σας οι μαθητές σας μπορούν να απασχοληθούν σε γήπεδα ποδοσφαίρου, βόλεϊ, τένις, μπάσκετ, σε ping pong, τοίχο αναρρίχησης, επιτραπέζια ποδοσφαιράκια, μπιλιάρδο, τραμπολίνο κ.λπ.

Όλοι οι αθλητικοί χώροι είναι πιστοποιημένοι από την ΕΒΕΤΑΜ.

ΚΑΘ' ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ
ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ

Στην κατασκήνωση λειτουργεί κουζίνα πιστοποιημένη με HACCP, όπου μπορούν τα παιδιά και οι δάσκαλοι να γευματίσουν με ένα πλούσιο και υγιεινό γεύμα.

Σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο, με την κρίση να μας ταλανίζει όλους, δίνουμε τη δυνατότητα στους γονείς να προσφέρουν στα παιδιά τους μία μοναδική ημέρα ξενοιασιάς και παιχνιδιού, προσαρμόζοντας τις τιμές μας στα σημερινά δεδομένα, χωρίς αυτό να επηρεάζει την ποιότητα των παροχών μας.

Ειδικά για φέτος σας προσφέρουμε κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο, σαλάτα, ψωμί και παγωτάκι στα 10€ ανά άτομο.

Καθ όλη την διάρκεια της ημέρας τα στελέχη της κατασκήνωσης θα επιβλέπουν και θα ψυχαγωγούν τα παιδιά σας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο φυλλάδιο της κατασκήνωσης μας, στην δεξιά στήλη, κάνοντας κλικ σε αυτό.

Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ. 2810-343904, fax 2810-343905 και στο e-mail: info@lotofagi.gr

Με εκτίμηση
Ηρακλής και Πελαγία Κυριακάκη