Χώροι & Εγκαταστάσεις

Σε ένα κατασκηνωτικό χωριό 160.000 τ.μ. εναρμονισμένο με το περιβάλλον και σχεδιασμένο να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για παιδικές κατασκηνώσεις.

Κάθε 10-12 παιδιά μένουν σε δικό τους καλαίσθητο σπιτάκι. Κάθε σπιτάκι έχει το δικό το W.C. και κάθε παιδί το δικό του άνετο κρεβάτι με τους χώρους εκείνους που σχεδιάστηκαν για να τονώσουν την προσωπικότητα του αλλά και να το βοηθήσουν να αντιληφθεί ότι είναι μέλος της κοινωνίας.

Κάθε τρία ή τέσσερα σπίτια σχηματίζουν μια μικρή γειτονιά με τη δική τους εξωτερική πλατεία, που διευκολύνει την ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ των παιδιών.

Χώροι & Εγκαταστάσεις
Χώροι & Εγκαταστάσεις

Διαθέτουμε επίσης:

  • Κουζίνα – τραπεζαρία που λειτουργεί με τις τελευταίες προδιαγραφές υγιεινής.
  • Ιατρείο πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο από ιατρική ομάδα, αποτελούμενη από γιατρό και νοσηλευτικό προσωπικό, όλο το 24ωρο.
  • Αθλητικές εγκαταστάσεις, χώρους άθλησης, πιστοποιημένους από την ΕΒΕΤΑΜ (εταιρεία πιστοποίησης αθλητικών εγκαταστάσεων).
Όλα τα σπίτια έχουν θέα προς τη θάλασσα, εξασφαλίζουν απολύτως υγιεινές συνθήκες διαβίωσης και διαθέτουν χώρους παιχνιδιού και άθλησης.
Χώροι & Εγκαταστάσεις
Σ' ένα κατασκηνωτικό χωριό εναρμονισμένο με το περιβάλλον και σχεδιασμένο να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για παιδικές κατασκηνώσεις.

Η κατασκηνωτική εμπειρία είναι ταυτόσημη με το φυσικό περιβάλλον. Στόχος μας, να καλλιεργήσουμε τον σεβασμό των παιδιών για τη φύση μέσα από την εμπειρία της ζωής στο φυσικό περιβάλλον.

Εμπλουτίζουμε τη φύση και τη βλάστηση και κάνουμε το υπόλοιπο φυσικό περιβάλλον προσιτό για να ζουν παιδιά.

Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να αισθανθούν τη φύση, να αφουγκραστούν τους ήχους της, να ξεκουραστούν κάτω από τα πολυάριθμα δέντρα και να παίξουν στο γκαζόν.

Μπορούν να νιώσουν τον ήλιο στο πρόσωπό τους, να δροσιστούν στα νερά των πισινών και να απολαύσουν τη νυχτερινή αύρα.